Cine suntem?

q

Partenerul tau ideal

Exoro este afacerea de success a unui antrepenor român care a observat lipsa unui distribuitor unic de produse non-food în România şi a decis să le ofere partenerilor săi posibilitatea de a accesa cea mai variată gamă de produse non-food de pe piaţă într-un singur loc. Angajaţii care lucrează pentru noi alcătuiesc o echipă tânără, dinamică, eficace şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile partenerilor noştri.

Exoro Group – Your GLOCAL PARTNER

“Soluţii globale pentru nevoi locale” reprezintă filozofia care se află în centrul afacerii şi activităţilor noastre. Aceasta subliniează dorinţa noastră de a pune la dispoziţia partenerilor români cele mai bune produse de pe piaţa internaţională. De aceea colaborăm numai cu producători şi distribuitori de renume precum Ecolab, Diversey, Tork, Taski şi Papernet.

q
Q

Toate produsele de care ai nevoie intr-un singur loc

Partenerii noştri au oportunitatea să aleagă produsele care le satisfac cerintele şi nevoile cel mai bine dintre o gama variată de produse profesionale de curatenie, produse pentru igienă, produse pentru siguranţa şi protecţia muncii, scule de mana si utilaje destinate uzului profesional, produse de papetarie si birotica, si inclusiv produse IT & Consumer fără a contacta zeci de furnizori diferiţi. Exoro plănuieşte să devină unica ta destinaţie pentru produse non-food.

Servicii de calitate care indeplinesc orice dorinta

Ne mândrim cu serviciile noastre de calitate care însoţesc şi completează perfect gama de produse premium. Pe langă consiliere şi consultanţă, oferim şi servicii de logistică şi asistenţă care să satisfacă nevoile individuale ale fiecărui client. Considerăm că flexibilitatea şi responsabilitatea sunt calităţi necesare în acest domeniu şi lucrăm eficient pentru ca tu să salvezi timp şi bani.

q
q

SUPORT DEDICAT GRATUIT

Alaturi de furnizorii nostri, va oferim tot suportul necesar pentru identificarea solutiilor ce satisfac nevoile Dumneavoastra si utilizarea corespunzatoare a acestora pentru a beneficia de cel mai bun cost in uz.

O singura persoana de contact dedicata din partea Exoro, prin care aveti acces la zeci de specialisti specializati ai furnizorilor nostri.