Cui ne adresam?

HoReCa

Suntem alaturi de partenerii nostrii din Horeca cu produse specifice, pentru a-i sustine in demersul lor de a oferi clientilor servicii de calitate. In acest sens, avem o gama completa de produse de curatenie pentru igiena in camere, bucatarii si grupuri sanitare, dispensere si consumabile de hartie, aranjamente si decoratiuni pentru mese.

Facility

Firmele de prestari servicii de curatenie sau building facility management sunt intotdeauna puse in situatia de a oferi servicii de cea mai buna calitate, insa cu costuri mici. Aceasta include, pe scurt produse pentru curatenia in spatiile comune, birouri, grupuri sanitare, parcari subterane si exterioare.

Industrie

In decursul timpului am capatat experienta necesara deservirii clientilor din acest domeniu. Impreuna cu recomandarile clientilor nostri si cu un portofoliu de produse adecvat, venim in intampinarea nevoilor dvs., fie ca este vorba de un nivel superior de igiena, fie ca urmariti imbunatatirea indicatorilor de performanta.

INSTITUTII

Principalul obiectiv al administratorilor de institutii este asigurarea unui mediu de lucru curat si sigur pentru angajati. Mai mult, in cazul institutiilor de invatamant, accentul pe igiena este si mai evident si ar trebui privit in detaliu. Faptul ca traficul este foarte intens in aceste zone face ca personalul de curatenie sa se confrunte cu o adevarata provocare.

Retail

De la micile magazine stradale pana la marile centre comerciale este important ca imaginea si prezentarea magazinului sa atraga consumatorii. Curatenia trebuie facuta, in multe cazuri, si in timpul zilei, atunci cand clientii sunt prezenti in magazine. In aceste situatii trebuie sa va asigurati ca nu puneti clientii magazinelor in pericol sau personalul propriu.

Sanatate

Sectorul de sanatate este un segment foarte delicat, in care oferirea unui serviciu de calitate presupune un mediu de lucru curat si fara riscul unei infectii. Preocuparea noastra este aceea de a impiedica dezvoltarea si raspandirea agentilor patogeni prin oferirea de produse de inalta calitatea si instruirea personalului desemnat pentru folosirea acestora.